تیزینگ چقدر موثر است؟
در دنیای شلوغ امروز با حجم زیاد تبلیغات و بالا بودن هزینه های این نوع تبلیغات و ترافیک بصری و کمبود وقت این روش تبلیغاتی کارایی چندانی نسبت به گذشته ندارد. ولی میتوان با خلاقیت و نوآوری یک تبلیغ اثربخش ارائه کرد که در ذهن بیننده ماندگار شود.
مسئله مهمی که باید توجه شود خلاقیت و نوآوری در اینگونه تبلیغات بسته یا تیزینگ است. طوریکه از نظر بصری و مفهومی به گونه ای طراحی شود که بیننده بعد از دیدن آن خود به خود علاقه مند به کدگشایی و حدس تبلیغات شود
و بعد از کدگشایی محصول یا خدمتی دور از تبلیغات اولیه و مبهم ارائه نشود تا نتیجه عکس در ذهن مخاطب نگذارد و مخاطب از دیدن چیزی که مدت ها ذهنش را درگیر کرده بود لذت ببرد.
در تحقیقات علمی بارها به این نتیجه رسیده ایم که تصاویر، زبان اصلی ذهن هستند. انسان ها تصاویر را به خوبی به خاطر می آورند و در کنار آن ها اگر پیامی باشد ممکن است آن را نیز به یاد آورند. در دنیای رقابتی امروز که بتوان بیینده را جذب کرد کار ساده ای نیست و نیازمند مشاوران و طراحان زیرک، به روز و آشنا به روحیات و رفتار مخاطبان هدف و خبره در بازاریابی و تبلیغات است.
نمونه ای دیگر از تبلیغات تیزینگ بر روی بیلبوردهای سطح شهر
چندی پیش شاهد اکران بیلبوردهای کمپین برندینگ متفاوتی از یک شرکت نمایندگی دستگاه تصفیهی آب بودیم. کمپینی که در فازهای اول متفاوت آغاز شد و نظر همه را به خود جلب کرده بود و مخاطبان منتظر فاز بعدی بودند!
به جز یک جملهی نیایشی هیچ اطلاعات تکمیلی و حتی لوگویی در بیلبورد وجود نداشت، صاحبان کالا با درک بالا و طراحی خلاقانه و با عدم حضور هرگونه نشانهای از شرکت خود در این مرحله مهترین هدف تیزینگ که همان جلب توجه مخاطبان و ایجاد حس کنجکاوی در آنهاست را به خوبی به اجرا در آورده بودند. با جلب توجه مخاطبان در مرحلهی اول اجرا، چشم و گوشها تیزشده بودند تا معمای این آگهی را کشف کنند.
بیلبوردهای تیزینگ اپلیکیشن اسنپ فود که در فاز اول به عنوان “ دیگه زنگ نزن “، به اندازه کافی نظر مخاطبان را به خود جلب کرده بود. در مرحله باز شدن کمپین و رمزگشایی “ آنلاین سفارش بده ” با معرفی خدمات سفارش به روش آنلاین پرداخت، اکران شد و این رمزگشایی برای مخاطبان احساس رضایت و خوشایندی داشت.